سوالات متداول
کامپاندهای پلیمری
در بسیاری از مواقع دیده میشود که تولیدکنندگان به هنگام تولید محصولات پلاستیکی با مشکلاتی چون ضعف فیزیکی، رنگ نامطلوب، طولانی بودن فرآیند تولید و… مواجه هستند. کامپاند پلیمری به عنوان مخلوطی از چند نوع پایه پلیمری و افزودنیها، نوعی گرانول تقویت کننده شناخته میشود که در ترکیب با مواد اولیه پلیمری باعث تقویت خواص آن و سرعت بخشیدن به فرآیند تولید محصول میشوند. همراه ما باشید تا در این مقاله به بررسی کامپاند پلیمری و مزایا استفاده از آن بپردازیم.
قیمت کامپاندهای پلیمری
مواد پلیمری در بازار امروز قیمت ثابتی ندارند و به صورت روزانه با توجه به قیمت مواد اولیه، قیمت گذاری میشوند. همچنین قیمت کامپاند پلیمری وابسته به مواد اولیه و روش تولید آن متغیر است. کاربرد زیاد کامپاند پلیمری باعث شده است که شرکتهای زیادی اقدام به تولید این محصول کنند. بنابراین ممکن است برای شناسایی محصول باکیفیت و تولیدکننده معتبر، دچار سردرگمی شوید. پیشنهاد ما به شما این است که در ابتدا نیاز خود را به طور کامل شناسایی کنید و با مشورت از متخصصان این حوزه محصول مورد نیاز را انتخاب کنید. سپس با مشاوران فروش شرکتهای مختلف وارد مذاکره شوید و ضمت دریافت قیمت کامپاندهای پلیمری، از خدمات و کیفیت مواد تولیدی آنها اطلاعات کسب کنید. سپس تمامی این شرکتها را با هم مقایسه کنید تا محصول باکیفیت و تولیدکننده معتبر را شناسایی کنید.
محدوده قیمت کامپاند پلیمری |
---|
45.500 تا 59.000 تومان ( برای دریافت قیمت دقیق و به روز تماس بگیرید |
کامپاند چیست؟
کامپاند پلیمری یکی از انواع مواد پلیمری است که از مخلوط یک یا چند پلیمر با افزودنیهای مختلف ساخته میشود که از آن درفرآیندهای تزریق پلاستیک، اکستروژن و… استفاده میکنند. به طور کلی کامپاند پلیمری از سه جز پایه پلیمری، عامل سازگار کننده و افزودنیها تشکیل میشود که هر یک از آنها در کنار هم باعث عملکرد قوی کامپاند میشوند. از مزایا اصلی استفاده از این محصول میتوان به تقویت کالا تولیدی اشاره کرد. کامپاند در ترکیب با مواد اولیه محصول تولیدی، باعث افزایش خواص فیزیکی، مکانیکی و… آن میشود و به بهبود فرآیند تولید نیز کمک میکند. معمولا در مواقعی که کالا برای ارتقا سطح کیفیت با مستربچ سازگاری نداشته باشد، از کامپاندها به عنوان جایگزین بهره میبرند. استفاده از کامپاند پلیمری با صرفه اقتصادی بیشتری همراه است و از لحاظ تمیزکاری و بهداشت در سطح بالاتری قرار دارد.
انواع کامپاند پلیمری
در بسیاری از صنایع نیاز به موادی که باعث بهبود فرآیند تولید شود و خواص محصولات را ارتقا دهد، شدید و ضروری است. بنابراین کامپاند پلیمری در انواع مختلفی وارد بازار میشود تا پاسخگو نیاز تمامی صنایع باشد. ما در این قسمت به معرفی دو نوع کامپاند پلیمری معروف و ویژگیهای هر یک میپردازیم.
کامپاند پلی اتیلن
یکی از کامپاندهای پرکاربرد در تولید محصولات پلاستیکی مدل پلی اتیلنی آن است که در تولیدات صنایع بسته بندی، لولههای آبرسانی، خودروسازی و… کاربرد دارد. این کامپاند پلیمری با مقاومت بالا در برابر نور خورشید و ضربه میتواند تا حد زیادی به افزایش مقاومت و طول عمر محصول تولیدی کمک کند.
کامپاند پلی پروپیلن
این کامپاند پلیمری با ساختار کامپوزیتی خود کمک زیادی به ارتقا سطح کیفیت محصول تولیدی میکند و باعث سرعت بخشیدن به فرآیند تولید میشود. ایجاد خواص جدید در محصول و از بین بردن ضعف مواد اولیه آن باعث میشود که این کامپاند در نهایت محصولی باکیفیت وارد بازار کند. به طور کلی از کاربردهای این محصول میتوان به تولید لوازم خانگی، وسایل پلاستیکی آشپزخانه، قطعات خودرو و اتصالات اشاره کرد.
حال که با هر دو کامپاند پلیمری آشنا شده اید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که تفاوت این دو نوع کامپاند چیست. تولید کامپاند پلی پروپیلن فرآیند راحت تری دارد و مقاومت شیمیایی آن در برابر اسیدها و مواد آلی بیشتر است. اما از طرفی کامپاند پلی اتیلن انعطاف پذیری بالاتری دارد و بازیافت آن راحت تر است.
کاربرد کامپاند پلیمری
کامپاند پلیمری وابسته به پایه پلیمری خود در بسیاری از صنایع که محصولات پلاستیکی تولید میکنند کاربردی است و با ایجاد ویژگیهای منحصربه فرد در محصولات، باعث تولید کالا باکیفیت و مقرون به صرفه میشود. از کاربرد کامپاند پلیمری میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- تولید لوازم خانگی و ظروف پلاستیکی آشپزخانه
- لولههای حمل آب، فاضلاب، شیلنگ و…
- تولید قطعات پلاستیکی خودرو چون سپر
- تهیه قطعات الکتریکی
- بسته بندیها
- در صنعت ساختمان برای تولید متریالهایی چون کف پوش چوبی_پلاستیکی
- تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی
و به طور کلی تمامی صنایعی که برای تولید کالا پلاستیکی خود به محصولی برای ارتقا سطح کیفیت و سرعت بخشیدن به فرآیند تولید نیاز دارند.
ویژگی کامپاندهای پلیمری
کامپاندهای پلیمری از سه قسمت اصلی که هر کدام وظیفه خاص خود برای افزایش خواص ماده نهایی را برعهده دارند، تشکیل میشوند. این سه جزء اصلی عبارتند از پایه پلیمری، عامل سازگاری و افزودنیهای شیمیایی.
در اولین قسمت یا جزء باید به این نکته توجه کرد که افزودنیهایی مانند کامپاند و مستربچ که خود پایهای پلیمری دارند، باید به محصولی اضافه شوند که آن محصول پایه و اساس پلیمری داشته باشد تا بدین ترتیب راحتتر با پلیمر مورد نظر ترکیب شوند.
عامل سازگاری (جزء دوم) یکی دیگر از بخشهای مهم و اساسی کامپاند است که وظیفه آن ایجاد سازگاری بین افزودنیها و پایه پلیمری است. در صورتی که سازگاری و یا قطبی و غیرقطبی بودن بین پایه پلیمری و افزودنیهای شیمیایی رعایت نگردد، در کامپاند تولید شده افزودنیها به طور یکنواخت پخش نخواهد شد و در نتیجه کیفیت لازم را نخواهند داشت. جزء سوم افزودنیهای شیمیایی هستند که با اضافه کردن آن به پایه پلیمری کامپاند، خواص مورد نیاز را ایجاد میکنند. بعضی از این افزودنیها تنها افزودنیهای رنگی هستند که وظیفه آنها تغییر رنگ پلیمر مورد نظر است.
روش تولید کامپاند چیست؟
کامپاند پلیمری طی مراحل مختلفی تولید میشود که حفظ استانداردها در تمامی این مراحل باعث تولید محصولی با عملکرد و کیفیت بالا میشود. مراحل تولید کامپاند پلیمری عبارتند از:
- مواد اولیه ترکیب پودری پلیمر پایه و افزودنیها در دستگاهی به نام اکسترودر ذوب میشود.
- سپس مواد مذاب در فرآیند خنک سازی، سرد و منجمد میشوند تا برای برش آماده شوند.
- در این مرحله نوبت به برش کامپاند به صورت گرانول میرسد.
- سپس گرانول تولید شده تحت دما خاص در انبار نگهداری میشود تا طی آزمایش کیفیت آن بررسی شود.
- در نهایت بعد از تایید کیفیت گرانول، این محصول پلاستیکی به صنایع عرضه میشود.
مزایا استفاده از کامپاند پلیمری
انواع کامپاند پلیمری با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد خود مزایا بسیاری برای تولید محصولات پلاستیکی صنایع مختلف دارند. همچنین کامپاند نسبت به مستربچ از مزایا بیشتری برخوردار است که در ادامه با تمام آنها آشنا می شوید.
- افزایش مقاومت در برابر ضربه
- استحکام و مقاومت در دمای منفی
- مقاومت در برابر تابش مستقیم نور خورشید
- آسان بودن نحوه استفاده از آن
- بهداشتی و غیر سمی
در بسیاری از مواقع مستربچ به تنهایی نمیتواند کیفیت مورد نیاز تولید محصول را فراهم کند و همچنین ممکن است با محصول تولیدی سازگار نباشد، به همین دلیل کامپاند پلیمری با کیفیت و سازگاری بالاتر میتواند به محصول در رسیدن به سطح کیفیت موردنظر کمک کند.
جمع بندی
کامپاند پلیمری یکی از محصولات کاربردی در تولید کالا پلاستیکی صنایع مختلف است که با ارتقا سطح کیفیت تولیدات و بهبود فرآیند تولید، باعث صرفه اقتصادی زیادی میشود. کامپاند پلیمری با ویژگیهای منحصر به فرد خود، مزایا زیادی برای محصول تولیدی ایجاد میکند که یکی از مهم ترین آن مقاومت بیشتر در برابر عوامل مختلف است. این کامپاندها بر پایههای پلیمری مختلف و مواد افزودنی متنوعی تولید میشوند که شما میتوانید مطابق با نیاز خود آنها را به صورت سفارشی نیز تهیه کنید. ما در این مقاله به طور کامل با کامپاند پلیمری و مزایا آن آشنا شدیم تا شما برای انتخاب آن اطلاعات کافی داشته باشید. جهت خرید انواع مستربچ و کامپاند به صفحه اصلی سی وان وارد شوید.
- کامپاندهای پلی اتیلن
- کامپاندهای پلی پروپیلنیی
- کامپاندهای پلی آمید
- کامپاندهای مهندسی شده
- کامپاند تقویت شده
- کامپاند پر شده
- کامپاند تاخیر انداز شعله
6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام از کدوم کامپاند برای لوله باید استفاده کرد؟
سلام جناب. کامپاند پلی اتیلن به صورت گسترده برای این امر به کار میره
سلام شب خوش
شما مستربچ برای تولید کابل وسیم های رنگی هم دارید.؟ برای صادرات نیاز داریم
بله لطفا تماس بگیرید
کامپاند پلیمری ضد شعله و نسوز هم موجود دارین؟
بله دوست عزیز تماس بگیرید